Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda muayyen bir süre ısı ve şule intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın bapları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve denetlememları ahenkli olarak bünyelmalıdır. Kapının aklık çdüzenışmasını uydurmak kucakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi dahişenlerin durumu arama edilmeli ve icabında hizmet dokumalmalıdır.

Her mevsim azade bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir pırtı, möble veya başka bir handikap bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Gereç: Yangın kapılarında alelumum çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı elan rezistanslidir.

En akla yatkın yükselmekı bulmanız derunin farklı seçenekleri huzurlaştırmanız ve kaliteli bir yangın kapısına mevduat yapmanız önemlidir. İşte, en reva yangın bapsı fiyatları incelemesi…

 60dk ve 120dk kabilinden averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı bilgi alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Birşunca yangın kapısı modelinin taraf aldığı bu alanda; panik barlı yangın bapsı, camlı yangın bapsı, çelik kapı, bezemeli yangın bapları, standart yangın bapları kabilinden modeller de bulunuyor.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız güvenilir başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek karınin kullanılacağı mekana göre de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Sertifikasız yangın bapları da yönlü maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ucuz yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları bâtınin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar iktisadi bir alternatif sunar.

Dairesel yangın merdiveni, alelumum silindirik veya dairesel bir saklama süresince bulunan spiral yahut dairesel bir merdiven tasarımına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseriya sınırlı dış alana sahip veya güzel duyu tasaların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Her yangın merdiveninin her iki kanatında korkuluk, küpeşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

Yangın bapsı kolu acil durumlarda Yangın Merdiveni Kapısı çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar düzgülü kapı kolu üzere olabilir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini katkısızlar.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak muayene altına kızılınmasına yardımcı olur ve yangının özge bölümlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Report this wiki page